Uw specialist in het opsporen van lekken en geurhinder!

Covid-19: Leak-Detect blijft beschikbaar voor urgente interventies!

Vandaag worden wij allen geconfronteerd met uitzonderlijke omstandigheden. De gevolgen van het Corona-virus zijn jammer genoeg niet meer te vermijden en ook wij hebben de afgelopen dagen moeilijke knopen moeten doorhakken. 

In het belang van ieders gezondheid respecteren wij de verstrengde maatregelen van de Federale Overheid. In deze extreme omstandigheden analyseren we samen met u de situatie en nemen we onze verantwoordelijkheid. Daarom hebben wij besloten om vanaf maandag 23 maart 2020 onze dienstverlening te beperken tot urgente interventies. Wij zijn in deze moeilijke tijden – zoals gewoonlijk – bereikbaar op het nummer +32 3 488 06 01, het e-mailadres info@leak-detect.be of via onze website www.leak-detect.be

We zijn ervan overtuigd dat we op de juiste weg zijn door samen sterk te blijven en actie te ondernemen: «Het onmogelijke is geen feit, het onmogelijke is slechts een observatie en het is ook een uitdaging. En vergeet vooral niet dat het onmogelijke tijdelijk is! » Ook deze storm gaat voorbij!

Onze excuses voor de eventuele ongemakken ten gevolge van deze uitermate belangrijke beslissing en van harte dank voor uw begrip voor de genomen maatregelen.

Vriendelijke groeten

Team Leak-Detect

Ervaring én deskundigheid

Al 25 jaar staat Leak-Detect voor ervaring én deskundigheid! Een betrouwbare partner, die ook ingeschakeld kan worden voor spoedinterventies!

De bouwwoede van de jaren '70 en '80 zorgt voor heel wat werk. De materialen beginnen te verouderen en er treedt corrosie op. Niet alleen de leidingen beginnen te lekken, ook de stenen worden poreuzer, de dakdichting laat het afweten en kelderdichtingen beginnen te slijten. Ook treden er problemen op met de toegenomen isolatie; fantastisch qua energiebesparing, maar nefast als je te weinig verlucht. Veel nieuwe woningen kampen met schimmelvorming en condenswater hierdoor. 

De extra regelgeving, vooral bij nieuwbouw, zoals de verplichte gescheiden riolering, reglementering rond condensatieketels, regenwaterrecuperatie, ... betekent een verandering in de markt en een specifieke professionele aanpak.

Onze inspecteurs zijn ervaren en gedreven specialisten die doorgaan tot ze de oorzaak hebben achterhaald zonder onnodig breekwerk te moeten verrichten!

  

 

Vraag om een afspraak of bel ons

03/488.06.01

Nu ook mogelijk om met Payconiq te betalen!

Leak-Detect blijft innoveren, vanaf nu kan u ook met Payconiq betalen, naast de huidige betaalmethoden. 

Over ons

Al 25 jaar is Leak-Detect één van de meest toonaangevende bedrijven gespecialiseerd in muur- en vloersparende inspecties, controles en opsporen van lekken en vochtproblemen. Het bedrijf helpt u met het opsporen van de lek tot het contract met de verzekering

Onze inspecteurs hebben een brede bouwkundige kennis waardoor we niet alleen de oorzaak kunnen bepalen, maar ook advies kunnen geven voor de herstelling indien gewenst.  

Leak-Detect maakt deel uit van de groep Van de Velde, een aanbieder van totaaloplossingen aan bedrijven en particulieren voor leidingen en rioleringen, putten, opslagtanks, bassins etc. Het bedrijf is een pionier op het vlak van robotica en investeert continu in de nieuwste technieken om haar klanten steevast een oplossing op maat te kunnen bieden.  

 

 

Meer informatie Onze technieken Schrijf een review