Uw specialist in het opsporen van lekken en geurhinder!

Ervaring én deskundigheid

Al 25 jaar staat Leak-Detect voor ervaring én deskundigheid! Een betrouwbare partner, die ook ingeschakeld kan worden voor spoedinterventies!

De bouwwoede van de jaren '70 en '80 zorgt voor heel wat werk. De materialen beginnen te verouderen en er treedt corrosie op. Niet alleen de leidingen beginnen te lekken, ook de stenen worden poreuzer, de dakdichting laat het afweten en kelderdichtingen beginnen te slijten. Ook treden er problemen op met de toegenomen isolatie; fantastisch qua energiebesparing, maar nefast als je te weinig verlucht. Veel nieuwe woningen kampen met schimmelvorming en condenswater hierdoor. 

De extra regelgeving, vooral bij nieuwbouw, zoals de verplichte gescheiden riolering, reglementering rond condensatieketels, regenwaterrecuperatie, ... betekent een verandering in de markt en een specifieke professionele aanpak.

Onze inspecteurs zijn ervaren en gedreven specialisten die doorgaan tot ze de oorzaak hebben achterhaald zonder onnodig breekwerk te moeten verrichten!

  

 

Vraag om een afspraak of bel ons

03/488.06.01

Nu ook mogelijk om met Payconiq te betalen!

Leak-Detect blijft innoveren, vanaf nu kan u ook met Payconiq betalen, naast de huidige betaalmethoden. 

Over ons

Al 25 jaar is Leak-Detect één van de meest toonaangevende bedrijven gespecialiseerd in muur- en vloersparende inspecties, controles en opsporen van lekken en vochtproblemen. Het bedrijf helpt u met het opsporen van de lek tot het contract met de verzekering

Onze inspecteurs hebben een brede bouwkundige kennis waardoor we niet alleen de oorzaak kunnen bepalen, maar ook advies kunnen geven voor de herstelling indien gewenst.  

Leak-Detect maakt deel uit van de groep Van de Velde, een aanbieder van totaaloplossingen aan bedrijven en particulieren voor leidingen en rioleringen, putten, opslagtanks, bassins etc. Het bedrijf is een pionier op het vlak van robotica en investeert continu in de nieuwste technieken om haar klanten steevast een oplossing op maat te kunnen bieden.  

 

 

Meer informatie Onze technieken Schrijf een review